If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
boxer4o , .За градско каране това е горе долу нормален разход за твоята кола , виж ако гори 15-20 е много което говори за сериозен проблем но разход от 13 в града не е много за 1.6 боксер
Сложи си газ и няма да те притеснява толкова че разхода ти е 13-14
Това,че си мерил компресия преди месец не означава нищо.премери я сега.Аз си изпатих от същото.Бяха ми запекли автоматите на клапаните и компресията ми беше спаднала на 7786 в цилиндрите и се сбърках да търся по инжекциона.Гърмеще на газ страшно и харчеше яко.Като откачиш който и да е датчик:за температура на въздуха или на водата или ламбда сондата или детонационния,компа минавана режим "пътна помощ"Правилото е,че ако при откачен датчик има подобрение,значи в него е проблема.Аз мам проблем с датчика за температура на въздуха и си карам с изключен.Като намеря ще го сменя.Ако не става нищо съществено или работи или е прекъснал. Това се случва доста рядко ,но също е възмойност.А сега за свещите.Намери си Loge golden 25 HL.Това са свещите за нас и никакви други.Ще се родиш с тях.Издържат над 50 000 км.Не казвам повече,защото не съм карал с тях повече от посоченото,но никога не са ми правили номера и винаги съм ги сменявал в напълно изправно състояние.В твоя случай имаш нужда от газоанализатор и след това по данните може да се кажат доста неща.Другия начин и индианския.Аз много го уважавам.Намираш една изправна , като твоята и започваш метидично да сменяваш от едната на дръгата.Там няма грешка.Все ще откриеш къде е проблема.Успех
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Братле, конкретно може само специалист в сервиз да ти каже, така само да четем и да гадаем не става!Може да е от 1001 неща, и да ти ги изброя едва ли ще тръгнеш да ги сменяш всичките.За това моя съвет отиди най-накрая в някой сервиз и тва е... колегите каквото можеха казаха!
момчета проблема си беше явно в датчика сега колата просто литна а за газта трябва да се донастрий но нз кога ще имма път извън сливен че тука газаджите не стават благодаря ви свсе пак а разхода нз как е още но в момента е на 14 газ на пълна газ !! а на бензин ще видим скоро !!!
moq go nqma imam samo edno garne moje li i tova da mi ka4va razhoda malko ?SORRY za kirilicata no malko se e preebal PC
Съмнява ме. До колкото знам от познати няма проблем да се кара без катализатор точно този двигател. А някои казват , че разхода падал като махнеш катализатора , но не се знае
Comment